Redovisning Täby

Redovisning Täby •

Löpande redovisning


Löpande redovisning

Våra auktoriserade revisorer och redovisningskonsulter på Redovisningsbyrå Täby har gedigen erfarenhet inom många ekonomiska områden. Vi kan därmed bistå er med hjälp i flertalet tjänster, däribland löpande redovisning. Det är en del av företagets redovisning där alla verifikationer bokförs i registreringsordning samt även i systematisk ordning. Vid slutet av räkenskapsåret är alla verksamheter skyldiga att lämna in en sammanställning av företagets ekonomiska situation, som sammanfattas i ett årsbokslut eller en årsredovisning, där alla verifikationer visas.

Experthjälp med bokföring i Täby

I alla våra samarbeten erbjuder vi flexibilitet och engagemang. Vi vill att det ska vara enkelt för dig att lämna deklaration och att redovisa din verksamhets skatt. Därför anpassar vi ekonomiarbetet efter dig och ditt företags behov. Vi är tillgängliga för att stödja dig, vare sig du vill lämna över hela arbetet till oss eller om du vill sköta en del av arbetet själv. Då du tar hjälp utifrån frigörs mer tid till företagets kärnverksamhet och det effektiviserar i förlängningen din vardag. Vi är måna om kvalité på vår löpande bokföring vilket säkerställer ett bra underlag för senare redovisning.

Vi hjälper dig med löpande redovisning i Täby

Vi bistår med hjälp så att du kan redovisa skatt och övriga poster på ett korrekt sätt i företagets deklaration.

 • Rådgivning om hur skatten ska bokföras
 • Korrekt utförande av resultat- och balansräknings transaktioner
 • Vi ser till att årsredovisningslagen (1995:1554) följs gällande bokslutet

Löpande redovisning till en låg kostnad

Vi berättar gärna mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa ditt företag att bli mer effektivt. För att få information angående pris för löpande redovisning kontaktar oss direkt via vår hemsida, mejl eller telefon. Efter en första kontakt skickar vi en offert som specificerar det som vi har diskuterat och vilka tjänster som kommer att ingå i vårt samarbete. Vårt erbjudande är förbehållslöst och vi tillämpar inga dolda avgifter. Vi strävar efter att du som kund ska känna dig säker hos oss och vår skötsel av din löpande redovisning i Täby.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en redovisningsbyrå i Täby som kan ta sig an allt som har med bokföring och ekonomi att göra.

  Adress
  Svärdvägen 13, 2 tr
  182 33 Danderyd

  Telefon
  010-525 29 58

  E-post
  offert@redovisningtaby.nu

  Orgnr
  556950-7170

OM OSS

När du söker efter en redovisningsbyrå i Täby som kan ta sig an allt som har med bokföring och ekonomi att göra.

Redovisningtäby.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Reco Danderyd AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara din förfrågan.

KONTAKT

Svärdvägen 13, 2 tr
182 33 Danderyd

010-525 29 58

offert@redovisningtaby.nu

Orgnr:
556950-7170