Redovisning Täby

Redovisning Täby •

Bolagsbildning

Att bilda ett aktiebolag är en omfattande och tidskrävande process. Vi på Redovisningsbyrå Täby kan hjälpa dig med bolagsbildning och handleda dig genom de olika moment som är obligatoriska. Med rätt hjälp och kunskap kan du enkelt se huruvida detta är något som du vill genomföra nu eller om det är något ytterligare som krävs för att du ska kunna fullfölja investeringen i framtiden. Vi är måna om att du känner dig trygg vid uppstarten av ditt bolag och värdesätter en nära relation med våra kunder.

Vi kan ge opartiska råd gällande din affärsidé

Ta hjälp av vår redovisningskonsult vid förarbetet till bolagsbildning gällande din affärsidé. Vi kan även se över om den nuvarande finansiering är tillräcklig eller om det behövs vidare komplettering. Genom att involvera oss i ett tidigt skede så höjs förutsättningarna för att det ska gå smidigt till vid skapandet av ditt bolag och att allt sker på ett korrekt sätt. Vi kan ge opartiska råd om din affärsidé för att sedan erbjuda assistans om den behöver bearbetas ytterligare för att ge ditt bolag bästa möjliga start.

Vi kan bistå med assistans vid bolagsbildning i Täby

Låt oss se över din finansiering av din affärsidé så att ditt nya bolag får en positiv och produktiv start. Vi utlovar att:

 • Se över de tillgångar som finns tillgängliga
 • Hjälpa till med obligatoriska kontakter med olika myndigheter
 • Erbjuda ekonomisk rådgivning även efter uppstarten av ditt bolag

Vi ger dig prisvärd rådgivning vid bolagsbildning

När du är redo för att påbörja din bolagsbildning i Täby så finns vårt team tillgängligt för att bistå dig med assistans. Då det kan vara en påfrestande förändring är det viktigt att du känner att du har ekonomisk rådgivning och personligt stöd tillgängligt. Vi kan även hjälpa till med löpande redovisning när du har startat upp ditt bolag. Du är välkommen att höra av dig till oss via vår hemsida, telefon eller mejl. Vi åtar oss alla uppdrag utan förbehåll och vi har inga dolda avgifter.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en redovisningsbyrå i Täby som kan ta sig an allt som har med bokföring och ekonomi att göra.

  Adress
  Svärdvägen 13, 2 tr
  182 33 Danderyd

  Telefon
  010-525 29 58

  E-post
  offert@redovisningtaby.nu

  Orgnr
  556950-7170

OM OSS

När du söker efter en redovisningsbyrå i Täby som kan ta sig an allt som har med bokföring och ekonomi att göra.

Redovisningtäby.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Reco Danderyd AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara din förfrågan.

KONTAKT

Svärdvägen 13, 2 tr
182 33 Danderyd

010-525 29 58

offert@redovisningtaby.nu

Orgnr:
556950-7170