Redovisning Täby

Redovisning Täby •

Om oss

Vår erfarenhet drev oss till att starta eget

Efter att vi själva arbetat på både större och mindre redovisningsbyråer under flera års tid valde vi att starta Reco Danderyd AB för att kunna använda oss av vår erfarenhet på ett effektivt sätt. Eftersom vi har arbetat på flertalet byråer under våra yrkesliv är vi vana vid olika sorters uppdrag och det ger oss goda förutsättningar för att kunna hjälpa företag få ordning på sin egen redovisning. Vi vill vara en redovisningsbyrå som känns kundnära och som alltid kan ge råd när dessa behövs.

Vi finns gärna med redan från starten

Vi som arbetar på Reco Danderyd AB tycker om att få vara med vid uppstarten av en ny verksamhet. Med vår kunskap kan vi ge kloka tips som hjälper er när ni behöver anställa eller investera utan att det blir dyrt. Genom åren har vi även fått vara med när olika verksamheter går i arv till nästa generation och kan därav också bistå med vår kunskap om ni vill göra en omstart.

Hos oss erbjuds ni engagerad personal

Det är viktigt för oss att alla som ger oss ett uppdrag upplever att vi är engagerade. Flexibilitet är viktigt i vårt arbete och eftersom vi är en relativt liten redovisningsbyrå kan vi erbjuda er ett personligt bemötande på ett sätt som de stora byråerna inte kan.

Vi tror att det gynnar vår egen utveckligen att följa våra kunders verksamhet och växa tillsammans med dem!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en redovisningsbyrå i Täby som kan ta sig an allt som har med bokföring och ekonomi att göra.

  Adress
  Svärdvägen 13, 2 tr
  182 33 Danderyd

  Telefon
  010-525 29 58

  E-post
  offert@redovisningtaby.nu

  Orgnr
  556950-7170

OM OSS

När du söker efter en redovisningsbyrå i Täby som kan ta sig an allt som har med bokföring och ekonomi att göra.

Redovisningtäby.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Reco Danderyd AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara din förfrågan.

KONTAKT

Svärdvägen 13, 2 tr
182 33 Danderyd

010-525 29 58

offert@redovisningtaby.nu

Orgnr:
556950-7170